Consultancy

Bij SIP Marine willen we meer zijn dan alleen een leverancier van schroeven. We streven er naar een partner te zijn voor onze klanten en hen te voorzien van gedegen en eerlijk advies, waarbij realiteitszin en een bestendige relatie voorop staan.

Consultancy

Bij SIP Marine willen we meer zijn dan alleen een leverancier van schroeven. We streven er naar een partner te zijn voor onze klanten en hen te voorzien van gedegen en eerlijk advies, waarbij realiteitszin en een bestendige relatie voorop staan.

Drie pilaren

We leunen daarin op drie pilaren: ervaring, reputatie en moderne technieken en zullen ons maximaal inzetten zodat uw doelstellingen met betrekking tot prestatie en milieu bewustzijn zo goed mogelijk worden behaald.

Ervaring

Duizenden schroefontwerpen en directe betrokkenheid bij onze klanten en ons product staan garant voor de enorme ervaring en deskundigheid van onze mensen. De combinatie van deze ervaring met hoogwaardige kennis, moderne ontwerpgereedschappen en een pragmatisch probleem oplossend vermogen zorgen ervoor dat we in diverse markten, van binnenvaart en visserij, van superjachten tot sleepboten, tot perfect passende oplossingen kunnen komen. Maar ook als het een beetje tegenvalt, niet past of de verwachtingen niet gehaald gaan worden, dan melden wij dat. We kunnen dan onderzoeken wat u wel vooruit kan helpen.

Reputatie

Onze onderneming is gestoeld op onze reputatie van betrouwbare en deskundige partner. Veel klanten keren bij ons terug, wat voor ons een bewijs is dat de relatie belangrijker is dan een snelle deal. Eerlijkheid en duidelijkheid blijven bij ons hoog in het vaandel staan en we zijn niet voor een gat te vangen; we hopen dat dat ook voor u reden zal zijn om met SIP Marine in zee te gaan.

Moderne technieken

Wij zijn een technologisch bedrijf en dat betekent dat we zullen blijven investeren in kennis en technieken om steeds betere oplossingen te kunnen bieden en om toonaangevend te blijven in de voortstuwing van schepen. De zelfontwikkelde SIPPROP ontwerp software met schroeven- en kennis data bank, de uitgebreide toepassing van CFD, maar ook visualisatie van (romp)vormen door middel van 3D-printing zijn voorbeelden van steeds verder gaande ontwikkelingen. Data wordt steeds onderhouden en uitgebreid, zodat kennis vastgelegd is en toegankelijk is voor nieuwe projecten. Onze CFD-toepassingen zijn uniek in de wereld te noemen en een serieuze vervanger voor model- en ware grootte proeven. Het wordt daardoor steeds beter mogelijk om in het ontwerpstadium vele aspecten van weerstand en voortstuwing te variƫren, te simuleren en betrouwbare voorspellingen te doen over de proefvaart.

consultancy

SIP Marine maakt intensief gebruik van de modernste CFD-technieken om het beste scheeps- en schroefontwerp voor uw schip te realiseren via het unieke 5-stappen proces

Markten

Referenties